富山市ガラス美術館開館のお知らせ Notice of re-opening the museum (as of May 19)

富山市ガラス美術館は、基本的な新型コロナウイルス感染防止対策を徹底したうえで令和2年5月21日(木)より開館いたします。

開館時間は当面の間、9:30~17:00です。

発熱や咳、咽頭痛などの風邪の症状のある方、特別警戒都道府県から来県された方、直近2週間の海外渡航歴のある方及びその方と濃厚接触の方は来館自粛にご協力をお願いします。

また、ご来館の際には別添「ガラス美術館のご来館の皆様へ 」をご確認くださいますようお願いします。

ミュージアムショップも5月21日(木)から営業を再開いたします。

カフェは当面の間休業します。再開の際には当館ウェブサイトにてお知らせします。

Toyama Glass Art Museum will reopen on May 21 with proper measures to prevent infection.

Our opening hours are limited to 9:30 a.m. to 5:00 p.m. for a while.

Please refrain from visiting us if you have a symptom or experiences as below.

• A cold symptoms such as fever, cough or sore throat.
  • If you are from special caution prefectures.
  • If you have travel abroad for the last two weeks or have a deep contact with them.

Also, please read our “Requests for Visitors” below before you visit us.

The Museum Shop will reopen on May 21.

Café will remain closed until further notice. Please visit our website for the latest information.

Thank you very much for your understanding and cooperation.